Category: Classic Rock

Në Pranverë Lulja Në Behar (Cvetić U Beharu) - Qamili I Vogël - Kanga E Tërmetit Te Shkupit (Vinyl)

Posted on by Kajishicage

1 thoughts on “ Në Pranverë Lulja Në Behar (Cvetić U Beharu) - Qamili I Vogël - Kanga E Tërmetit Te Shkupit (Vinyl)

  • Por a e dini se foshnjet gjithashtu fillojnë të praktikohen se si do qajnë kur të vijnë në jetë?Sipas hulumtimeve të reja nga Universitetet Durham dhe Lancaster, të sapolindurit fillojnë të zhvillojnë mënyrat me të cilat ata do të komunikojnë, në mënyrë që ata të jenë të gatshëm të na tregojnë se çfarë ndjejnë kur të vijnë në këtë jetë.Hulumtuesit përdorën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2 Next »